Bare det beste fra naturen

Kjernen i vårt kjøkken er kjærligheten til lokalmat. Vi prioriterer smakfulle ingredienser som finnes rett utenfor døren vår, i nærmiljøet. Markens grøde gir oss friske grønnsaker, saftige bær og frukt, mens skogen fyller tallerkenene våre med sopp og ville bær. Vår kjøkkensjef, André, har en lidenskap for matlaging og skaper kulinariske mesterverk i samarbeid med teamet sitt. Han er dedikert til å tilby deg og din familie en ekstraordinær smaksopplevelse.

Våre alkoholfrie drikker er nøye kuratert for å komplementere hver rett.

Snefrid, vår ekspert på drikke, forvandler safter fra hyllebær, moreller, epler og rips til unike smaksopplevelser som utfordrer dine smaksløker. Hun tar også turen til skogen, spesielt dagen før spesielle begivenheter som bryllup, for å hente spiselige skatter som roseblader og geitrams – fordi et måltid handler ikke bare om smak, men også om presentasjon. Til slutt vil våre servitører, hentet fra vår egen bygd, legge til et personlig preg og sørge for at hver gjest føler seg spesiell.

Snefrid tar turer i skogen dagen før, for å hente spiselige skatter.